تاریخ انتشار
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۸
کد مطلب : ۵۰۱۱
همزمان با سالگرد شهادت سردار اسکندرلو؛
یادمان شهدای عملیات سیدالشهدا(ع) در منطقه فکه افتتاح شد
وی افزود: هرساله تعداد زیادی از رزمندگان عملیات سیدالشهدا(ع) همزمان با سالگرد این عملیات در این منطقه حضور مییابند و یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال تحمیلی را گرامی میدارند لذا بر آن شدیم تا یادمانی در این منطقه بسازیم.
مولایی اظهار داشت: این یادمان، شامل یک حسینیه و ساختمان ۱۵۰ متری مدیریت و محل استقرار راویان و سایر ابنیه مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه یادمان عملیات سیدالشهدا(ع) در مدت ۳۵ روز به همت بسیجیان ساخته شد، تاکید کرد: بسیجیان متخصص بابت این کار هیچ حق الزحمهای دریافت نکردند و با همت و تلاش شبانهروزی و دوری از خانواده، این کار را به سرانجام رساندند.
مولایی با بیان اینکه مجری ساخت این یادمان، سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز بوده است، تصریح کرد: در ساخت این یادمان سایر نهادها و دستگاههای مرتبط نیز همکاری داشتند.
وی در پایان به شرح عملیات سیدالشهدا(ع) پرداخت و گفت: این عملیات در تاریخ ۱۲ اردیبهشت سال ۶۵ و با هدف جلوگیری از پیشروی دشمن در منطقه شمال فکه و با حضور رزمندگان تیپ سیدالشهدا(ع) انجام شد.
مولایی خاطرنشان کرد: در این عملیات، بسیاری از رزمندگان این تیپ به شهادت رسیدند اما به دشمن که نیروهایش متشکل از یک لشکر مکانیزه و یک لشکر زرهی بود، اجازه ندادند به پیشروی خود ادامه دهد.
بر اساس این گزارش این مراسم که با استقبال صدها نفر از رزمندگان گردانها تیپ حضرت سیدالشهدا(ع)، بسیجیان و خانواده شهدای این عملیات که از سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) تهران و سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز همراه بود شرکت کنندگاه مسیر یک کیلومتری را تا محل یادمان با در دست داشتن عکس شهدا و پرچم هایی که مزین به نام ائمه اطهار(ع) بود حرکت کردند که دربین این جمعیت سردار علی فضلی، سردار مولایی جانشین فرماندهی سپاه امام حسن مجتبی(ع)، سردار حمید تقی زاده فرمانده گردان حضرت علی اکبر(ع)، سردار موعظ خادم حسینی فرمانده گردان حضرت قاسم(ع)، فرمانده یگان امنیتی عمار حضور داشتند.
پس از رسیدن مردم به محل یادمان مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و درادامه سردار مولایی جانشین فرماندهی سپاه امام حسن مجتبی(ع) دقایقی در مورد عملیات حضرت سیدالشهدا(ع) و چگونگی احداث بنای یادمان شهدای عملیات حضرت سیدالشهدا(ع) به سخنرانی پرداخت.
سپس سردار حمید تقی زاده فرمانده گردان حضرت علی اکبر(ع) دقایقی در مورد عملیات حضرت سیدالشهدا(ع) و چگونگی اعزام نیروها به منطقه و شرایط نیروها ایراد سخن نموده و در ادامه سردار موعظ خادم حسینی به سخنرانی از وضعیت نیروهای خود در عملیات حضرت سیدالشهدا(ع) پرداخت و به این نکته اشاره نموده که ما هر وقت به سخنان فرمانده خود سردار علی فضلی گوش می دادیم به نتیجه می رسیدیم چون فرمانده ما همه ابعاد را در نظر میگرفت.
همچنین سردار على فضلى جانشين ستاد مرکزی راهیان نور کشور در خصوص ابعاد مختلف عملیات حضرت سیدالشهدا(ع) و در مورد رشادتهای رزمندگان سپاه اسلام در این عملیات و شکست تاریخی رژیم بعثی عراق در این عملیات مطالبی را بیان کرد.
در پایان مداح اهل بیت حاج شوذب محمدی که افتخار رزمندگی در دوران دفاع مقدس را داشته است دقایقی در مورد شهداء جنگ تحمیلی به شعر و روضه خوانی پرداخت و بعد از خواندن نماز ظهر و عصر مراسم به اتمام رسید.
لازم به ذکر است منطقه فکه در جبهه جنوب کشور شاهد انجام عملیات های بزرگ و سرنوشت سازی در طول دفاع مقدس بود و رزمندگان لشگر ده حضرت سیدالشهدا (ع) در این منطقه چندین عملیات انجام دادند و با تقدیم بهترین همسنگران و یاران خود درخت نظام مقدس جمهوری اسلامی را آبیاری نمودند. شکست تاکتیک جنگ متحرک ارتش عراق بعد از عملیات والفجر۸ در منطقه فکه باعث تقویت خطوط دفاعی رزمندگان اسلام شد. سردار شهید حاج حسین اسکندرلو فرمانده گردان حضرت علی اصغر لشگر ده حضرت سیدالشهدا(ع) در سال ۶۵ در عملیات سیدالشهداء در این منطقه به درجه رفیع شهادت نائل گردید و این یادمان به نام شهدای عملیات سیدالشهدا(ع) و موقعیت شهید اسکندرلو نامگذاری شد.
انتهای پیام/