تهران - راهیان نور، قدرت یعنی مردم؛ مردمی که این روزها در مصلیها و ورزشگاهها دور هم جمع میشوند و با دفاع از نامزد محبوب خود، اعلام میکنند که در روز 29 اردیبهشت با حضور در پای صندوقهای رای، خود سرنوشت کشورشان را رقم میزنند.
قدرت یعنی مردم
یادداشت/ حسن جعفری
27 ارديبهشت 1396 ساعت 9:08
تهران - راهیان نور، قدرت یعنی مردم؛ مردمی که این روزها در مصلیها و ورزشگاهها دور هم جمع میشوند و با دفاع از نامزد محبوب خود، اعلام میکنند که در روز 29 اردیبهشت با حضور در پای صندوقهای رای، خود سرنوشت کشورشان را رقم میزنند.
به گزارش راهیان نور، قدرت یعنی مردم؛ مردمی که این روزها در مصلیها و ورزشگاهها دور هم جمع میشوند و با دفاع از نامزد محبوب خود، اعلام میکنند که در روز 29 اردیبهشت با حضور در پای صندوقهای رای، خود سرنوشت کشورشان را رقم میزنند.
قدرت یعنی همین مردمی که هوادار نامزدها هستند و تلاش دارند برای نامزد محبوب خود رای بیشتری جمع کنند؛ خواه با تبلیغات چهره به چهره و خواه با فعالیت در شبکههای اجتماعی و اینان تلاش دارند همه را به پای صندوقهای رای بیاورند تا نامزدشان رای بیشتری کسب کند و آن نامزد برگزیده با رای چند میلیونی و بالا و با پشتوانه همین مردم، با اقتدار در مجامع بین المللی حضور پیدا کند و دشمنان با نگاه به مردمی که امروز در این کشور در صحنهی انتخابات حضور دارند، فکر شوم جنگ را از سر خود بیرون کنند.
و قدرت یعنی همین شور و نشاطی که امروز مردم برای سربلندی ایران اسلامی دارند. خواه آنکه طرفدار این نامزد باشد یا آن نامزد؛ و قطعا درخواست تمامی مردم از نامزدهای محبوبشان این است که برای اعتلای ایران و اقتدار کشورمان گام بردارند و به پشتوانهی مردمی که به او رای داده و نداده، بلکه به پشتوانه مردمی که در انتخابات شرکت کردهاند، مقتدرانه ایران را در عرصههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی به پیش برانند.
و مردم یعنی قدرت؛ چرا که این مردمند که از 15 خرداد 42 تا به امروز، از نهضت تا انقلاب و از انقلاب تا انتخابات، سرنوشت خود را رقم زده و در دفاع مقدس نیز همین مردم، قدرت را آفریدند.
قدرت یعنی مردمی که اقتدار ما در عرصههای گوناگون به خصوص در عرصههای نظامی و امنیت مدیون مشارکت و حضور آنان است. در دفاع مقدس آن وقتی که به لحاظ تکنولوژیک و تجهیزاتی در برابر دشمن بعثی و حامیان چند ده کشورش، کمتر بودیم، مردم با حضور در جبههها، صحنهی جنگ را تغییر دادند و دشمن به جای نفوذ راهبرد عقب نشینی و دفاع در زمینهای خود در پیش گرفت و همین مردم بودند که با عبور از اروند و موانع مین گسترده در شلمچه برگهای زرینی را برای دیپلماتها به ارمغان آوردند تا در مذاکرات با اقتدار از کشورمان دفاع کنند.
و مردم یعنی امنیت؛ امنیتی پایدار که به واسطه مشارکت مردم در صحنههای مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در اقصی نقاط کشور به خصوص در استانهای مرزی و کردستان و سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی به وجود آمده است به طوری که امروز مردم از اقوام و قبایل مختلف خود اسلحه به دست گرفته و به دفاع از مرزهای ایران اسلامی میپردازند و لازمهی قدرتمند بودن داشتن امنیت است که امروز کشورمان از این مهم برخودار است.
و قدرت بار دیگر در روز 29 اردیبهشت تجلی مییابد و مردم با حضور در پای صندوقهای رای، مشارکتی بالا میآفرینند.
یادداشت : حسن جعفری
انتهای پیام/
کد مطلب: 9892