راهیان نور غرب و شمال غرب بعد از چند سال برگزاری، این روزها حال و هوای تازهای به خود گرفته و پذیرای سیل مشتاقان از نقاط دور و نزدیک است.
راهیان نور شمالغرب کشور؛
یادمان و محل شهادت مهدی زینالدین
20 مرداد 1396 ساعت 9:33
راهیان نور غرب و شمال غرب بعد از چند سال برگزاری، این روزها حال و هوای تازهای به خود گرفته و پذیرای سیل مشتاقان از نقاط دور و نزدیک است.
به گزارش راهیان نور، «دارساوین» نام روستایی در 25 کیلومتری شهرستان سردشت از توابع استان آذربایجان غربی است. این محل با وجود اتفاقات مهم و زیاد، روز شنبه 27 آبان 1363 شاهد رخداد مهم دیگری بود. شهادت «مهدی زینالدین» فرمانده لشکر علی بن ابیطالب (ع) و برادرش مجید زینالدین در این محور توسط ضد انقلاب رخ داد. این محل امروز به عنوان یک نقطه یادمانی در منطقه غرب و شمال غرب در نظر گرفته شده است. مهدی و مجید زینالدین روز شنبه از کرمانشاه به سمت سردشت حرکت میکردند که نزدیک پایگاه دارساوین گرفتار کمین ضد انقلاب شدند.
راهیان نور غرب و شمال غرب بعد از چند سال برگزاری، این روزها حال و هوای تازهای به خود گرفته است و سیل مشتاقان را از نقاط دور و نزدیک به جمع شهدایی این منطقه اضافه میکند. یادمانهای بانه، مهاباد، مریوان، نوسود، اشنویه، پیرانشهر، سنندج، سردشت، بوالحسن، بازی دراز، پادگان ابوذر، سومار، شهید شیرودی، شیخ صله، مطلع الفجر، مرصاد، گیلان غرب، کربلای یک، قصرشیرین، کربلای چهار، شهید کاظمی، سیرانبند، شهید بروجردی، دزلی و دالانی، تمرچین، پیشمرگان کُرد مسلمان، بوالحسن، بلفت و دوپازا، باشگاه افسران و پاوه تنها بخشی از 3 هزار نقطه از مجاهدتها و جانفشانیهای رزمندگان اسلام در سرزمین کردستان است.
گمنامی شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز با وجود حرکت وسیع راهیان نور غرب و شمال غرب در کردستان، کرمانشاه و آذربایجان معنی ندارد. راهیان نور در سرزمین مجاهدتهای خاموش امروز الگویی مناسب برای حرکت به سمت افقهای روشن در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
نپرداختن به شهدای شاخصی چون «مهدی زینالدین»، «ناصر کاظمی» و «محمد بروجردی» در سالهای گذشته نمونه بارز یک غفلت بزرگ فرهنگی در منطقه کردستان بود که امروز به برکت حرکت عظیم راهیان نور، زمینه شناخت این الگوها و نمونههای جهاد و مدیریت انقلابی برای جوانان به وجود آمده است.
انتهای پیام/
کد مطلب: 10609