تهران-خبرنگار راهیان نور- یکی از فرماندهان دفاع مقدس گفت: تهدیدات و نقاط ضعفی که امروز جوانان ما را تهدید میکنند باید به فرصت تبدیل شوند و برای تحقق آن باید یک تلاش و همکاری همه جانبه میان ارگانهای نظامی و دولت با موضوع راهیان نور صورت بگیرد.
سردار سلیمانی :
راهیان نور باید تهدیدشناسی کند/ خاطرات دفاع مقدس نماد ملی و مذهبی برای نسل های آینده است
6 شهريور 1394 ساعت 18:34
تهران-خبرنگار راهیان نور- یکی از فرماندهان دفاع مقدس گفت: تهدیدات و نقاط ضعفی که امروز جوانان ما را تهدید میکنند باید به فرصت تبدیل شوند و برای تحقق آن باید یک تلاش و همکاری همه جانبه میان ارگانهای نظامی و دولت با موضوع راهیان نور صورت بگیرد.
به گزارش سرویس اخبار راهیان نور، سردار مصطفی سلیمانی مشاور فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در خصوص ارتباط اردوهای راهیان نور با مبانی دفاع مقدس گفت: باید پرسید چه ضرورتی دارد نسل آینده ما با مبانی فکری، اعتقادی و امنیتی دفاع مقدس در عرصههای مختلف آشنا شود؟ وقتی میگوییم دفاع مقدس منظور جنگ و توپ و تفنگ نیست بلکه آن مبانی فرهنگی، اعتقادی و سیاسی است که در عرصههای مختلف شکل میگیرد و همه این موارد در قالب مبانی اعتقادی دفاع مقدس شکل میگیرند.
وی با بیان اینکه یکی از راههای اصلی و کلیدی در راهیان نور تقویت آن است اظهار کرد: خاطرات هشت سال دفاع مقدس که همواره توانسته بود اسطورهای برای ایستادگی و مقاومت مردم به منظور مقابله با دشمن باشد باید به عنوان یک نماد ملی و مذهبی و تمدن ساز برای نسلهای آینده بازگو و فرهنگسازی شود و این امر میتواند در تحقق اهداف راهیان نور بسیار مفید و موثر باشد. وقتی جوانی وارد منطقه عملیاتی میشود و آن منطقه برای وی تشریح میشود که در زمانی چه اتفاقی در آن مکان رخ داده است با خصوصیات، مقاومتها و ویژگیهای آن منطقه در عرصههای مختلف آشنا میشود.
سردار سلیمانی گفت: مقاومت درمورد مسائل سیاسی، فرهنگی، امنیتی و نظامی یکی از عرصههای دفاع مقدس در ارتباط با راهیان نور است. هم اکنون مبانی فکری، اعتقادی و امنیتی جبهههای جنگ تغییر کرده یعنی جنگ همان جنگ است اما میدان جنگ تغییر کرده است.
مشاور فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) اضافه کرد: زمانی که برای یک جوان روایتگری میشود نمیتوانیم بگوییم این مناطق تنها محل کشتار و جنگ و خونریزی بوده چون جنگ پدیده خوبی نیست بلکه باید برای وی گفته شود چه اتفاقی افتاد که این جنگ از فضای خون و خون ریزی و کشت و کشتار به یک محیط با معنا و با صفا و سالم تبدیل شد یعنی خشونتها برطرف شد و آن استقبال و انگیزه در ارتباط با آن موضوع به این صورت شکل گرفت و همه آنها در قالب حرکتهایی است که رزمندههای ما در هشت سال دفاع مقدس توانستند آنها را تحقق ببخشند و اگر الان راهیان نور تأثیر خوبی بر روی زائران میگذارد علت آن این است که جنگ از آن حالت خشونت و کشتار به یک روح معنوی و صلابت و سلامت تبدیل شده فضایی که جاذبههای معنوی آن بر جاذبه های خشونت آمیز آن غلبه کرده است.
وی گفت: یکی از راههای تحقق ارتباط نسل جوان ما خصوصا نسل دانشجویی و دانشآموزی با مبانی دفاع مقدس داشتن یک ارتباط مستمر به منظور حفظ دستاوردهای انقلاب و پایداری کشور است.
این فرمانده هشت سال دفاع مقدس بیان داشت: تهدیدات و نقاط ضعفی که امروز جوانان ما را تهدید می کنند باید به فرصت تبدیل شوند و برای تحقق آن باید یک تلاش و همکاری همه جانبه میان ارگانهای نظامی و دولت با موضوع راهیان نور صورت بگیرد تا به وسیله آن فضایی ایجاد شود که از کنار آن همه اقشار جامعه بتوانند از این بعد معنایی و صفا و استوانه های مقاومت و صبر به عنوان یک فرصت استفاده کنند.
سردار سلیمانی افزود: برای برطرف کردن تهدیدها یکی از نقاط برجستهای که میتوانیم روی آن کار کنیم سیره عملی امام راحل و فرماندهان هشت سال دفاع مقدس در اداره جنگ و در شرایط تحریم است و این وظیفه ماست که این سیره عملی امام را از نسل گذشته به نسل کنونی انتقال بدهیم و راهیان نور می تواند در این عرصه به مانند یک پل عمل کند. راهیان نور باید تهدیدشناسی کند یعنی دشمن شناس باشد و دشمن و حیله آن را بشناسد و برای مقابله با آن بعد معنایی راهیان نور را تقویت کند.
وی بیان کرد: راهیان نور باید معنویت را در خود تقویت کند و کاروانها را از این لحاظ غنی کند تا نسل کنونی بتواند دوست و دشمن را بشناسند و آماده تاختن بر دشمن شوند دشمنی که در تمام عرصهها ورود کرده چه عرصههای فرهنگی و اعتقادی و چه در عرصههای سیاسی. در این باره باید آسیبشناسی شود و نقاط تهدید را شناسایی کنیم و آنها را به فرصت تبدیل کنیم.
مشاور فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در پایان گفت: امروز در جبهه سیاسی و دیپلماتیک همان آدمهایی که در جنگ هشت ساله بر ما حمله نظامی کردند امروز نیز بر ما حمله و هجمه سیاسی و فرهنگی کردهاند و ما باید آن قدر زائران راهیان نور را تقویت کنیم که بتوانند در هدایتگری مسائل سیاسی و دیپلماتیک به حدی برسند تا بتوانند وارد این عرصه شوند.
انتهای پیام/
کد مطلب: 5680