تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۸
کد مطلب : ۵۱۹۴
در گفتوگو با ادیبی مطرح شد:
دعوت از وزارتخانه ها برای مشارکت در یادمان های شمالغرب/ بهرهبرداری از پروژه توسعه یادمان شهدای سیرانبند طی یک سال آینده
وی افزود: توجه به مجاهدتهای مردم خوب و خونگرم در مواجهه با ضدانقلاب در استان های کردستان و آذربایجان غربی، همچنین توجه به مجاهدت های رزمندگانی که از سراسر کشور برای دفاع از مردم عزیز این دو استان و مبارزه با ضد انقلاب و دشمنان خارجی در مناطق عملیاتی شمالغرب حضور پیدا کردند ضروری است.
احیا و معرفی یادمانهای شهدا در شمالغرب
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور تصریح کرد: ضرورت دارد حماسه این رزمندگان از طرق مختلف و در سطح گسترده ای معرفی شود که همین منظور تلاش گستردهای طی سالهای صورت گرفت که منجر به احیا و معرفی یادمانهای شهدا در شمالغرب کشور شد.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته حضور مردم در مناطق عملیاتی استانهای کردستان و آذربایجان غربی افزایش چشمگیر و مناسبی داشته که پیشرفت این مناطق نیز مناسب بوده است.
سرهنگ ادیبی تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم خدمات بهتری به زائران یادمانهای شهدا در یادمانهای شهدا در شمالغرب بدهیم باید در این زمینه زیرساخت های لازم را چه از نظر یادمانی و چه از نظر اسکان و دیگر امکانات رفاهی را افزایش دهیم.
آرمیدن ۱۱ شهید مهاجر در سيرانبند
وی با بیان اینکه توجه به مسیرهایی که در راه کاروان های راهیان نور است باید مدنظر قرار گیرد، عنوان کرد: خوشبختانه با اهتمامی که برادران ما در نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی انتظامی داشتهاند و همچنین همراهی دولت، امیدوارم بتوانیم کارهای بهتر و مناسب تری را انجام دهیم.
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور ادامه داد: به همین منظور طرح توسعه يادمان شهدای غريب سيرانبند شهرستان بانه کردستان در دستور کار قرار گرفت، در این یادمان ۱۱ شهید مهاجر آرمیدهاند که مردم محلی پس از کشف، پیکر آنها را با تشریفات خاصی تشییع کردند و هم اکنون نیز زیارتگاهی برای منطقه است و افراد زیادی به زیارت این شهدا میآیند و ارتباط معنی داری با روح پرفتوح آنها برقرار میکنند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون فضای يادمان شهداي غريب سيرانبند کوچک است و به خاطر اینکه جزو یادمانهای اصلی در شهر بانه و استان کردستان است با هماهنگی صورت گرفته با نمایندگان تام الاختیار وزارتخانهها، هر وزارتخانه مسئول یک یا ۲ یادمان در جنوب، غرب و شمالغرب هستند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معین يادمان شهداي غريب سيران بند خواهد بود.
این مقام مسئول ضمن تشکر از اقدام اخیر وزارت تعاون افزود: امیدواریم سایر وزارتخانه های مسئول در حوزه یادمان های راهیان نور به تعهدات خود عمل کرده و بستر خدمت رسانی مناسب به زائرین کوی شهیدان را فراهم کنند.
شکنجه شهدای سیرانبند از سوی ضد انقلاب
سرهنگ ادیبی گفت: با نیازمندیهایی که به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شد در قسمتی از محل اسکان زائرین و سرویس های عمومی، خدمات رفاهی و پارکینگ ساخته خواهد شد که برای این کار حدود ۱۰ میلیارد ریال هزینه میشود که کلنگ زنی این پروژه با حضور مسئولان ملی و محلی در بانه به زمین زده شد.
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور پیشبینی کرد که حداکثر طی یک سال پروژه توسعه يادمان شهداي غريب سيرانبند بانه به بهرهبرداری برسد و مورد استفاده زائران، کاروان های راهیان نور و عموم مردم قرار گیرد.
به گزارش راهیان نور، ۳۳ سال پيش در ۱۷ رمضان سال ۱۳۶۱ يازده نفر از فرزندان اين مرز و بوم اعم از شيعه و سني بعد از تحمل ۹ ماه اسارت و اذيت و آزار توسط عوامل خود فروخته ضدانقلاب به طرز ناجوانمردانهای در سيرانبند بانه شهید شدند و به شهدای اسلام و انقلاب پیوستند.
اين شهدا که با پای پیاده و طی یک ماه به همراه سایر اسرا از اطراف سنندج به بانه انتقال داده شدند و با زبان روزه در اثر شكنجه های عوامل ضد انقلاب به شهادت رسيدند، نماد بارز استقامت و پايمردی در برابر ضد انقلاب هستند.
انتهای پیام/