به گزارش راهیان نور، بانوی رزمنده و امدادگر دوران دفاع مقدس «مریم کاتبی» که نامش در کنار فرماندهان بزرگي همچون شهيد محمد بروجردي و جاويدالاثر حاج احمد متوسليان به چشم ميخورد؛ با حضور در جمع دانشجویان دختر زائر هویزه به روایتگری پرداخت.
وی سپس با حضور در مجموعه فرهنگی زیارتگاه به بیان خاطراتی از روزهای دفاع مقدس پرداخت.
این بانوی مقاوم و باصلابت در مورد نحوه اطلاع از خبر شهادت سردار شهید سید حسین علم الهدی و یارانش در هویزه گفت: 18 یا 19 دی 59 بود؛ ما آن زمان در مریوان بودیم. معمولا تلفن قطع بود. از ساعت 4 و نیم به بعد حکومت نظامی اعلام می کردند و نمی توانستیم بیرون برویم. آن روز یکدفعه از مخابرات اعلام کردند ارتباط برقرار شده است. همه کوچه ها در محاصره بود و ممکن بود از بالا بزنند، اما با سر دویدیم سمت مخابرات.
در تنها تماسی که آن روز برقرار شد خبر دادند علم الهدی و یارانش را که دانشجو بودند در هویزه به شهادت رساندند. بعد هم تلفن دوباره قطع شد. انگار فقط می خواستند این اتفاق را به ما خبر بدهند.
ما علم الهدی را نمی شناختیم، اما همین که گفتند اینها دانشجو بودند و مظلومانه شهید شدند، حس کردیم اینها همکلاسی خودمان بودند، خدا مهرشان را طوری به دلمان نشاند که وقتی از مخابرات برگشتیم بیمارستان تا صبح برای شهدای هویزه گریه کردیم.
این بانوی رزمنده همچنین درباره روایتگری بانوان در راهیان نور نیز گفت: خانم های زیادی درگیر جنگ بودند و خاطرات نابی دارند؛ لذا راویان خانم بیشتر باید به کار گرفته شوند.
وی افزود: تأثیر روایت زنان بر مخاطب بیشتر است. آقایان راوی بیشتر از خشونت جنگ و شکست و پیروزی ها می گویند، اما روایت زنانه سرشار از احساسات است لذا خانم ها هم باید به میدان بیایند و خاطرات شان را با مناعت طبع نشر دهند.
حضور بانوان ایثارگر و نویسندگان زن حوزه دفاع مقدس در یادمان های دفاع مقدس طی روزهای آینده نیز در زیارتگاه شهدای هویزه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/