تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۶
کد مطلب : ۱۳۰۴۹
همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس؛
تقدیر رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور از خدمات ناجا در راهیان نور
وی با اشاره به اینکه کارکنان نیروی انتظامی را باید مجاهدان فی سبیلالله به حساب آورد گفت: نقش سرداران و فرماندهانی که هماکنون در نیروی انتظامی به خدمت مشغولند در دفاع مقدس مغفول مانده است اما جای خرسندی است که در قالب چنین همایشی هماندیشی و تشریک مساعی میان نیروهای نظامی و انتظامی پدید آمده است تا زمینه برای وحدت و انسجام بیش از پیش آنها فراهم شود.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور افزود: سال گذشته که به همراه سردار باقری به محضر مقام معظم رهبری شرفیاب شدیم تا گزارشی از عملکرد ۵ ساله بنیاد به حضور معظم له تقدیم شود، ایشان تأکید فراهم بر حفظ حرکت جهادی اعزام کاروانهای راهیان نور داشته و در ادامه تأکید ویژه بر فراهم آمدن امنیت این برنامه بزرگ فرهنگی داشتند؛ به نظر میرسد که این اتفاق طی این سالها در تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب با قوت زیادی در حال پیگیری است چرا که دشمنان به دنبال به دست آوردن بهانهای برای خدشه وارد کردن به این برنامه هستند و قطعاً اگر ضعفی در حفظ امنیت این برنامه به وجود آید، این امر خود همان بهانهای است که به دست دشمن داده میشود.
سردار کارگر در پایان گفت: باید از پرسنل خدوم نیروی انتظامی کمال تشکر را داشته باشم که طی این سالها همکاری نزدیک و تنگاتنگی با بنیاد داشتند به شکلی که امنیت به طور کامل در محدوده زمانی برگزاری اردوی راهیان نور تأمین شده است تا والدین بدون هیچ نگرانی نسبت به اعزام فرزندان خود به منظور شرکت در این اردو رغبت نشان دهند.
این گزارش حاکی است در ادامه این همایش سردار حسین اشتری؛ فرمانده نیروی انتظامی به ایراد سخن پرداخت و گفت: کاری که امروز در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در حال انجام است، کاری بسیار زیبا و معنوی است که بحمدلله در سالهای اخیر نیز سیر شتابندهای به خود گرفته است.
۸ سال دفاع مقدس از افتخارات کشور است
وی ادامه داد: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران، ۸ سال دفاع مقدس است که در آن همه مردم، اقوام و مذاهب حضور داشتند چرا که همه فارغ از کیش و آئین و مذهب، عرقی نسبت به این خاک و کیان داشته و لذا نسبت به حفظ و حراست از آن خودشان را مسئول میدانستند. ما نیز به تأسی از رفتار و منش مقام معظم رهبری که نسبت به خانواده شهدای اقلیت اهتمام و توجه ویژهای دارند باید نسبت به تکریم این شهدا و تجلیل از خانوادههای ایشان بیش از پیش فعالیت و کار کنیم.
سردار اشتری تصریح کرد: دفاع مقدس به مثابه یک تابلوی زیبای نقاشی است که هر چه به آن نزدیک میشویم و به جزئیات آن بیشتر میپردازیم از مناظر گوناگون به وجوه زیبا و چشمنواز جدیدی دست پیدا میکنیم، مقولهای که هیچگاه تاریخ مصرف ندارد و مشاهده میکنید که پس از گذشت سالیان سال از پایان جنگ تحمیلی، امروزه آثار مکتوب و هنری پیرامون دفاع مقدس از اعتبار و جایگاه ویژهای در میان مردم برخوردار است. بنا به گفته رهبر معظم انقلاب اکنون ۳۰ سال از آن دوران پُرغرور گذشته است اما اگر ۳۰۰ سال هم بگذرد همچنان دفاع مقدس همان طراوت و تازگی خود را داراست. در نتیجه ما یک منبع بزرگ و غنی در اختیار داریم که همچنان باید با استناد به آن به تلاش پرداخته تا این فرهنگ را به درستی به نسل پس از خود نیز منتقل نماییم.
روایات دفاع مقدس دُرُستگویی شود نه دُرُشتگویی
فرمانده نیروی انتظامی افزود: در این انتقال آثار و ارزشهای دفاع مقدس باید تمام دقت خود را مبذول داریم تا تحریفی صورت نگیرد، روایات دفاع مقدس دُرُستگویی شود نه دُرُشتگویی، همه آن چیزی که اتفاق افتاده است را بدون هیچ تحریف و غلوی بازگو نماییم حتی اگر تلخ باشد، حتی اگر در برههای براساس خطایی انسانی در برههای، مقطعی و عملیاتی از دفاع مقدس متحمل شکست شده باشیم. نباید دقت را فدای سرعت کنیم و با این توجیه که چون عصر ارتباطات و تعامل و تبادل سریع اطلاعات است در بیان وقایع جنگ و ظلمهایی که به نظام جمهوری اسلامی ایران از سوی دشمنان روا داشته شده دچار اشتباه و خطا شویم.
سردار اشتری تأکید کرد: اخیراً در بسیاری از فضاهای رسانهای و به ویژه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با توجیه پرداختن به وقایع تلخ دوران دفاع مقدس، فرد و یا گروهی مورد هجمه قرار میگیرد که اشتباه آن فرد و یا آن گروه منجر به لطمات سنگین در مثلاً فلان عملیات بوده است، صحبت در مورد آنچه که سالها پیش بر ما گذشته است اکنون که سالها از آن فاصله گرفتهایم آسان است اما باید دید که اگر خود ما در همان زمان و در همان موقعیت مکانی و زمانی بودیم آیا به گونه دیگری تدبیر میکردیم و نتیجه رضایتبخشی حاصل میشد؟ پس با فرض نقل چنین رویدادهایی بدون موضع گیری نباید به دنبال مقصر و یا افرادی باشیم که ممکن است قصور کرده باشند.
وی در ادامه گفت: البته بیان این مسائل در محافل رسمی نظامی به منظور بررسی ابعاد گوناگون آن که مثلاً چه اتفاقی افتاد که نیروهای خودی دچار چنین لطمهای شدند، شاید مفید هم باشد تا در صورت وقوع موارد مشابه، به تصمیمگیری و اقدام درست نیروهای نظامی منجر شود اما بیان آن در محافل عمومی و فضایی که مردم دسترسی مستقیم به آن دارند جز تشویش افکار عمومی و دلسردی جامعه پیامد دیگری به دنبال ندارد.
فرمانده نیروی انتظامی در پایان با اشاره به اینکه توسعه فرهنگ دفاع مقدس تضمینکننده نظام اسلامی ایران است گفت: انتشار وصیتنامهها، خاطرات، گفتههای رزمندگان، که البته بخشی از آنها را نیز در نمایشگاه دستاوردهای بنیاد نیز نظاره کردیم باید فراگیر شده و وسعت و شتاب بیشتری بگیرد و نباید متوقف و حتی کُند شود چرا که در این صورت عقبگرد محسوب خواهد شد.