تهران_جهادرسانهای شهید رهبر-فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) گفت: سال گذشته بالغ بر ۷ میلیون نفر در اردوهای راهیاننور شرکت و مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس را زیارت کردند.
سردار فضلی؛
راهیان نور موثرترین روش برای معرفی راه و رسم شهدا است / بازدید ۷ میلیون زائر از مناطق راهیان نور
3 شهريور 1397 ساعت 23:49
تهران_جهادرسانهای شهید رهبر-فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) گفت: سال گذشته بالغ بر ۷ میلیون نفر در اردوهای راهیاننور شرکت و مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس را زیارت کردند.
به گزارش راهیان نور، سردار علی فضلی فرمانده دانشگاه تربیت پاسداری امام حسین(ع) در نوزدهمین نشست "شنبههای انقلاب "با موضوع "شعائر اسلامی و انقلابی" با بیان اینکه جمهوری اسلامی دارای سه اصل قرآن، عترت و مردم است، اظهار کرد: مقاومتی که در دفاع مقدس از سوی نیروهای مؤمن انجام شد، نتیجه پیروی از آموزههای قرآنی و اهل بیت(ع) و پیروی از رهبری مدبرانه امام خمینی(ره) بوده است.
وی با نقل خاطرهای از دیدار خود با امام خمینی(ره) تصرح کرد: در سال 1364 در روز ولادت امام رضا(ع) به زیارت امام خمینی(ره) رفتم در آنجا از امام شنیدم که فرمودند:" لحظهای به دشمن امان ندهید.
سردار فضلی افزود: آیا این فرمایش امام مربوط به آن روزها بود یا برای همه ما سربازان انقلاب برای تمام ادوار است؛ طبق تجربیات فراوان در طول انقلاب هرگاه در مقابل دشمن مستبد و مستکبر خود در هر عرصهای عقبنشینی کردیم، شکست خوردهایم.
وی گفت: پس از دفاع مقدس طبق فرمایشات حکیمانه امام خامنهای شاهد شبیخون و براندازی فرهنگی بودیم و اوج آن در فتنه 88 رخ داد که پادزهر تمامی این هجمهها، کار فرهنگی و احیای نام شهدا در جامعه است.
سردار فضلی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور از موثرترین روشها برای معرفی راه و رسم شهدا است، خاطرنشان کرد: اردوهای راهیان نور با بهرهگیری از نیروهای خودجوش و کاملاً مردمی با انگیزه بالایی در مناطق جنگی و به عبارت صحیحتر کربلاهای ایران در حال برگزاری است.
وی افزود: هر سال به اقبال عمومی از این اردوها افزوده میشود، به طور مثال در سال 87، 400 هزار نفر در این اردوها شرکت داشتند در حالیکه در سال گذشته بالغ بر 7 میلیون نفر در این اردوها شرکت و مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس را زیارت کرده و بالغ بر 200 هزار نفر به صورت کاملاً مردمی و مشتاقانه وظیفه خدمت به زائران را عهده گرفتهاند.
سردار فضلی با بیان اینکه حضور نیروهای مردمی آتش به اختیار یکی از نقاط قوت این اردوها است، گفت: 74 هزار مدیر کاروان، 26 هزار روحانی مبلغ و 30 هزار خاطرهگو برای برگزاری اردوهای راهیان نور فعالیت میکنند.
وی با اشاره به بزرگداشت عید سعید غدیرخم اظهار کرد: نیروهایی که برگزارکننده اردوهای راهیان نور هستند از سال 89 در قالب نمایشگاهی اقدام به بازسازی واقعه غدیرخم کردند.
فضلی خاطرنشان کرد: سال گذشته بازسازی واقعه غدیرخم در 150 نقطه انجام شد و بیش از 70 هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.
فرمانده دانشگاه تربیت پاسداری امام حسین(ع) در پایان با بیان اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی ترویج شعائر اسلامی است گفت : بدخواهان انقلاب اسلامی قصد دارند شعائر اسلامی مانند عزاداری امام حسین(ع) را منحرف کرده و در مقابل، جمهوری اسلامی را مخالف شعائر حسینی معرفی کنند در حالیکه باید در مقابل تشیع انگلیسی هوشیار بود و فریب نخورد.
انتهای پیام/
کد مطلب: 12794