تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۴
کد مطلب : ۹۲۶۳
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری :
راهیان نور یک فرهنگ عظیم و کم نظیر در فضای جامعه امروز ایران می باشد
امام جمعه موقت قم افزود: کاروان های راهیان نور که در یادمان های دفاع مقدس حضور پیدا میکنند با رشادت های رزمندگان اسلام آشنا می شوند. حقیقتا فضای راهیان نور می تواند در معرفی آرمان های شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند و در حقیقت یک نوع بصیرت افزایی است.
وی نسبت به تغییر گرایش جوانان در راهیان نور اشاره کرد و گفت: کسانی بودند که با مبانی اعتقادی و دینی سالها فاصله زیادی داشتند ولی وقتی که در این کاروان های راهیان نور حضور پیدا کردند حقیقتا یک گرایش فوق العاده ای نسبت به ارزشهای دینی و مکتبی پیدا کردند.
این استاد حوزه علمیه ابراز کرد: زمانی که ما چنین ظرفیت بزرگی را داشته باشیم میتوان سرمایه گذاری عظیمی در این راستا شود. ما باید از این ظرفیت بزرگ فرهنگی استفاده بکنیم.
وی گفت: راهیان نور بهترین زمینه برای معرفی شهدا، آرمان شهدا و فرهنگ شهادت است و جامعه ما را نسبت به توطئه ها و برنامه های دشمن بیدار و آگاه میکند.
نماینده استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید برنامه ریزی منظم راهیان نور را پربارتر برگزار کنیم؛ خاطرنشان کرد: راهیان نور یک فرهنگ عظیم و کم نظیر در فضای جامعه امروز ایران می باشد که باید با انتخاب صحیح راویان و برنامه ریزی های منظم فضای پربار و معنوی را برای زائرین خلق کنیم.
وی در خصوص شعار من انقلابی ام راهیان نور بیان کرد: این شعار برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری می باشد که نسبت به حوزه های عملیه، دانشگاه ها و مردم دارند که می تواند خط و مشی انقلاب اسلامی ما را مشخص کند.
آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه انقلابیگری یکی از آرمان های انقلاب اسلامی است افزود: تمامی مردم جهان، ملت بزرگ ایران را یک مردم انقلابی میشناسند و تاکید بر این شعار پیام روشنی را هم به دوستان و هم دشمنان ما به خوبی منتقل کند که دشمنان ما با چنین شعاری که برخواسته از شور و شعور ماست در مقابل اراده آهنین ما عقب نشینی می کنند و دوستان ما در سراسر دنیا خوشحال می شوند.
وی با توجه به اهمیت و تاثیرگزاری رسانه ها در دنیای امروز افزود: رسانه ها نقش بی نظیری در اطلاع رسانی دارند و همانطور که از رسانه های بیگانه گلایه مندیم چراکه میتوانند تاثیر منفی در جامعه ما ایجاد کنند، رسانه های مکتبی می توانند خنثی کننده نقشه های بیگانگان، الهام بخش، هدایت کننده مردم و موثر در جامعه باشند.
انتهای پیام/