به گزارش خبرنگار
راهیان نور، در بین خواهران طلبه ای که از یادمان شلمچه بازدید نمودند، با برخی از آنان هم کلام شدم. از حال و هوای یادمان برایم گفتند؛ در گفتوگو با یکی از خواهران طلبه، خود را اینگونه معرفی میکند: «من یک طلبهی متنفر از آمریکا هستم». بار دیگر نام او را پرسیدیم و مجدد پاسخ داد: «من یک طلبه هستم؛ نام و هویتم مهم نیست چون من هویت خود را در تنفر از آمریکا مییابم من طلبهی انقلابیم!»
این طلبهی متنفر از آمریکا دربارهی فضای امسال یادمانها میگوید: فضای معنوی مناطق عملیاتی دفاع مقدس مرهون حال و هوای معنوی شهدا و رزمندگانی است که از سیم خاردارهای نفس رد شده و مقاومت کرده، پس این مهم باید الگوسازی شود.
وی در ادامه میافزاید: خدای ما همان خدای رزمندگان عملیات والفجر هشت است که از فاو گذشتند، ولی باید دید که شهدا چه کردند که خدا به مددشان آمد! شهدا به خدا تکیه کردند یا کدخدا؟ همان خدایی که رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را یاری کرد میتواند ما را هم یاری کند تا اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور رسانده و به جای واردات، صادرات داشته باشیم اما رفاه طلبی و تفکر اشرافی عدهای باعث خیانت و مانعی بر راه عملی نمودن این مهم میباشد.
این طلبه خاطرنشان میکند: انقلاب اسلامی ما فراز و فرودهای زیادی داشته و دارد اما به یاری خدا تداوم خواهد داشت و به حکومت جهانی امام زمان(عج) متصل خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که مردم در مقابل رفتار مسئولانی که عملکرد انقلابی ندارند باید چگونه عمل کنند، گفت: مردم باید برای بالا بردن بصیرت خود فقط به اطلاعات سطحی و حداقلی اکتفا نکنند، بلکه مدام در حال آموختن مسائل گوناگون باشند، چرا که وقتی هفتاد میلیون نفر بصیرت و آگاهی لازمی را که مورد نیاز انقلاب است داشته باشند دیگر هیچ مسئولی جرات تخطی و انحراف از اصول و آرمانهای انقلاب را نخواهد داشت.
وی در پایان جوانان نسل کنونی انقلاب را همانند نسل قبل، حاضر در صحنهی دفاع از ارزشها دانست که در قالب مدافعین حرم در جبهه جنگ سخت و همچنین در جبهه جنگ نرم به تکلیف انقلابی خود عمل میکنند و ادامه میدهد: اما جبهه فرهنگی جای کار بیشتری دارد چرا که ترکشهایش بی صداست و آثار آن در دراز مدت نمایان میشود.
این خواهر طلبه در پایان میگوید: نام مرا متنفر از آمریکا ثبت کنید تا این پیام به گوش همه مردم برسد.
انتهای پیام/
خبرنگار افتخاری راهیان نور
یادمان شهدای شلمچه - حجاری