تفاوت راهیان نور غرب و شمال غرب با یادمان های جنوب کشور به دلیل گمنامی شهدا و سختی کار در این مناطق بوده است
یادمان والفجر10- جهاد رسانه ای شهید رهبر، محمدی عنوان کرد: تفاوت راهیان نور غرب و شمال غرب با راهیان نور مناطق عملیاتی در جنوب کشور به دلیل گمنامی شهدا و سختی کار در این مناطق بوده است. حتماً سختیها و رنجهای بسیاری متوجه رزمندگان اسلام شده که کمتر مورد توجه بوده و همین مسائل امروز موجب شده تا این مناطق به «سرزمین مجاهدتهای خاموش» ملقب شود.
به گزارش راهیان نور، یادمانهای دفاع مقدس غرب و شمال غرب در استان کردستان حقیقتاً گمنامند. سرزمینی که حقاً سرزمین مجاهدتهای خاموش است. ساعتها باید از پیچ و خمهای کوهها و تپهها عبور کرد تا به قدمگاه شهدای غریب کردستان رسید.
«دلانی» ارتفاعاتی است مرزی در 35 کیلومتری جنوب مریوان و 6 کیلومتری جنوب غربی روستای دزلی، دو شهر خرمال و سیدصادق عراق در 10 کیلومتری این ارتفاعات واقع شدهاند. این منطقه در تاریخ 6 دی 1359 به همت نیروهای ارتش، سپاه و پیشمرگان مسلمان کُرد از دست ضد انقلاب خارج شد.
«ته ته» یکی از پیچیده ترین ارتفاعات مرزی است که با همت شهید «حسینعلی قجهای» در شرایط سخت زمستان از دست ضد انقلاب آزاد شد. ارتفاعات دالانی و ته ته یکی از محورهای مهم عملیات های «والفجر10» و «محمد رسول الله (ص)» بود.
روز پانزدهم مرداد ماه 1396 برای شرفیابی به یادمان شهدای عملیات والفجر 10 به سوی ارتفاعات دالانی رفتیم و با گذشتن از چندین پایگاه مرزبانی به ارتفاعات این منطقه رسیدیم. یادمانی در کنار هنگ مرزی واقع در نقطه صفر مرزی ایران و عراق. محلی که شهرهای مختلف عراق از جمله حلبچه با چشم غیرمسلح به خوبی قابل رویت است. از ویژگیهای این یادمان بارش برف های سنگین در زمستان است.
«محمدی» مسئول خادمین یادمان عملیات والفجر 10 در گفتوگو با خبرنگار جهاد رسانه ای شهید رهبر با اشاره به حضور خادمین نوجوان از مناطق مختلف کشور اظهار داشت: اکثر خادمین این یادمان اولین یا دومین سفرشان را به راهیان نور تجربه میکنند.
وی گفت: تفاوت راهیان نور غرب و شمال غرب با راهیان نور مناطق عملیاتی در جنوب کشور به دلیل گمنامی شهدا و سختی کار در این مناطق بوده است. حتماً سختیها و رنجهای بسیاری متوجه رزمندگان اسلام شده که کمتر مورد توجه بوده و همین مسائل امروز موجب شده تا این مناطق به «سرزمین مجاهدتهای خاموش» ملقب شود.
مسئول خادمین یادمان والفجر 10 درباره روحیه خادمین در این یادمان بیان کرد: شاید چند روز اول برای بچههای خادم سختی دوری از خانواده وجود داشته باشد اما وقتی با فضا ارتباط گرفته میشود و در روزهای آخر دوره خادمی کمتر خادمی است که درخواست تمدید دوره نداشته باشد و برای ماندن التماس نکند. بیشتر خادمین آخر دوره فقط اشک و گریه دارند و نمیتوانند از منطقه بروند.
محمدی با اشاره به لزوم توجه جدی علما به ساختار راهیان نور به عنوان مهمترین عملیات فرهنگی کشور در طول سال عنوان کرد: راهیان نور اتفاق بزرگی است که به نظر میرسد باید جمعی از علما و مراجع درباره نوع حضور و برنامههای آن برنامه ارائه کنند تا توسط متولیان آن مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
این خادم راهیان نور گفت: انقلاب اسلامی پس از تجربههای مختلف و متعدد امروز در عرصه فرهنگ به بلوغ رسیده است. جریان راهیان نور نیز به واسطه سالهای تجربه در غرب کشور باید خیلی سریع در غرب و شمال غرب کشور نیز به یک استانداراد قابل قبول دست پیدا کند.
وی مهمترین اولویت سیستم راهیان نور کشور را تشکیلاتی شدن دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بارها درباره اهمیت و لزوم کار تشکیلاتی در جریانات فرهنگی صحبت کردهاند. امروز در عرصه راهیان نور مهم ترین اولویت تشکیلاتی بودن است. ما درباره ارتباط با خادمین باید از یک تشکیلات پیروی کنیم و برنامه خاص داشته باشیم. چیزی که تا امروز خیلی جدی به آن نگاه نشده است.
محمدی ادامه داد: خادمین ما در یادمان های راهیان نور تجربههای خوبی را در کار گروهی به دست میآورند و باید این تجربهها در شهر و روستای خودشان کاربردی و عملیاتی شود. ما در این نقاط ضعفهایی داریم که امیدواریم، اصلاح صورت گیرد.
انتهای پیام/