تاریخ انتشار
يکشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۵
کد مطلب : ۱۰۴۲۸
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان:
راهیان نور در استان کردستان علاوه بر تقویت روحیه و فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم می تواند موجب رونق فرهنگی و اقتصادی این استان شود
وی در ادامه افزود: گروه هایی همچون پیشمرگان کرد مسلمان و جبهه انصار کُرد در طول دوران دفاع مقدس بیش از 5400 شهید و 10 هزار جانباز تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده اند.
سردار حسنی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در کردستان خانواده های شش شهید هم داریم، افزود: خاموشی در این است که این خانواده های بزرگوار با همه رشادت ها و ایثارگری و تقدیم فرزندان خود جهت پایداری ایران اسلامی، نمی خواستند اسمی از آنها مطرح شود و هیچ گونه تقاضایی از انقلاب نداشتند و زمانی که با این خانواده ها صحبت می کنید می گویند ای کاش فرصتی به ما داده شود تا همه زندگی خود را فدای این نظام و اسلام کنیم. این برخورد و نگاه ارزش و قداست این مردم را نشان می دهد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان با اشاره به اینکه استان کردستان با ایثار خودشان و تقدیم شهدای خود به دنیا ثابت کردند که ایران اسلامی حرکت و انقلاب اش یک حرکت مردمی بود، پایداری این حرکت بزرگ را بر سه رکن اساسی استوار دانست و افزود: اولین رکن این حرکت مکتب، که همان اسلام عزیز است که شیعه و سنی با وحدت توانستند بر استکبار جهانی مقابله کنند. مردمی که پای انقلاب بودند که با حضور به موقع خود بحران کردستان را خاتمه دادند، دومین رکن و رهبری که بحمدالله امام راحل و مقام معظم رهبری از اوایل انقلاب تاکنون چنان این کشتی عظیم را هدایت کردند که تمامی توطئه ها و حیله های دشمنان را پشت سر هم خنثی کردند هم سومین رکن این حرکت عظیم بودند.
وی خاطر نشان کرد: مردم استان کردستان با حضور خود در جبهه ها و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بعد از جنگ تحمیلی وحدت را به معنا واقعی نشان دادند و همچنان پای آرمان های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری ایستاده اند.
سردار حسنی با اشاره به اقدامات اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس در عرصه راهیان نور غرب و شمال غرب افزود: حضور بیش از 350 هزار زائر در یادمان های دفاع مقدس در سال 1395، جذب اعتبارات عمرانی جهت ساخت و بازسازی و تکمیل یادمان های استان کردستان، ایجاد هماهنگی در خصوص مباحث امنیتی و ترافیکی کاروان ها راهیان نور، آماده سازی محیطی یادمان ها و فضا سازی اردوگاه ها و استقرار اکیپ های پزشکی بین راهی و استقراری در یادمان ها، بخشی از اقدامات بنیاد استان بوده است.
ایشان در ادامه به نقش راهیان نور در اقتصاد و فرهنگ مردم استان اشاره کرد و افزود: حضور کاروان های راهیان نور در استان کردستان علاوه بر تقویت روحیه و فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم می تواند موجب رونق فرهنگی و اقتصادی این استان شود.
سردار حسنی ضمن تشکر از مجموعه روابط عمومی ستاد مرکزی راهیان نور کشور برای حضور فعال در راهیان نور غرب و شمال غرب کشور، گفت: بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استان قصد دارد در سال 1397 در کنگره سرداران، امیران، فرماندهان و 5400 شهید استان کردستان که در یک بزرگداشت عظیم برگزار خواهد شد، از تلاش ها و تولیدات مجموعه ستاد مرکزی راهیان نور کشور از جمله فیلم، کلیپ، نماهنگ و کتاب استفاده نماید.
سردار حسنی در پایان با اشاره به تولیدات فرهنگی در خصوص دفاع مقدس و راهیان نور در سطح استان کرستان، گفت: امسال در نظر داریم که حدود 80 جلد کتاب در زمینه پیشمرگان کُرد مسلمان و حماسه مردم استان به قلم رسانده و در اختیار عموم قرار دهیم.
انتهای پیام/