به گزارش راهیان نور، سرهنگ مجتبی بیاتی معاون هماهنگکننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار جهاد رسانهای شهید رهبر با بیان نقش فرماندهان، رزمندگان و ایثارگران به عنوان نمادهای دوران هشت سال دفاع مقدس، افزود: فرماندهان و ایثارگران بهعنوان پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت که همیشه در صف اول نبرد با دشمنان بودند با حضور خود در حرکت راهیان نور که بهعنوان غنیمت و یک سرمایه عظیم مباحث فرهنگی می باشد میتوانند با بیان مطالب و خاطرات خود سهمی بسزای در انتقال فرهنگ جهاد و شهادت برای جوانان نسل سومیها داشته باشند.
سرهنگ بیاتی از حضور850 هزار نفر زائر در یادمانهای استان خبر داد گفت:
استان کرمانشاه ازسال 1390 تا 1395 میزبان 850 هزار نفر زائر از قشرهای مختلف مردم در یادمانهای دفاع مقدس کرمانشاه بوده است و پیشبینی میشود که تا پایان سال جاری حدود 200 هزار نفر در یادمانها استان حضور یابند. ظرفیت راهیان نور استان کرمانشاه نسبت به استانهای کردستان و آذربایجان غربی از لحاظ کیفیت فضاسازی یادمانی و اسکان در سطح بالاتری است بهطوریکه ما امروزه قابلیت اسکان بیش از پنج هزار نفر زائر در استان را داریم. با توجه به سیاستهای قرارگاه راهیان نور و کمیته خادمین شهدا کرمانشاه امسال بیشترین حضور خادم شهدا را نسبت به سالهای گذشته در یادمانها دارا هستیم که به همین دلیل استان کرمانشاه آمادگی خدمت هرچه بهتر باشکوهتر به زائرین شهدا و مسافرین کربلا را دارد.
وی در ادامه افزود: راهیان نور که بهعنوان یک عملیات بزرگ فرهنگی در سطح کشور می باشد و بایستی برخی از اقدامات در آن صورت گیرد که موجب برگزاری هرچه بهتر این عملیات شود.
راویان و خادمین شهدا که بهعنوان فرماندهان اصلی این عملیات شناخته میشوند که با استفاده از ارائه مطالب مفید در خصوص دفاع مقدس و فضاسازی متناسب با محیط جغرافیایی یادمان میتوانند نقش بسزای در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشند.
مصاحبه از: علی رنجبر شبان
انتهای پیام/